Miguel A. Martinez-Gonzalez ミゲル・アンヘル・マルティネス・ゴンザレス
- MeHEALTH
- Spain
- ナバラ大学予防医学・公衆衛生学教授
- ハーバード大学THチャン公衆衛生学部非常勤教授。
地中海式食事療法の第一人者の一人と見なされており、健康、糖尿病、肥満、うつ病、または食生活(砂糖の消費)に及ぼす影響に関する研究を行う。 2019年にはブリティッシュメディカルジャーナルに、2万人近くの参加者を研究対象とした、超加工食品の消費量の増加が死亡リスクの増加につながると結論付けた研究を発表。
- Professor of Preventive Medicine and Public Health, University of Navarra
- Adjunct Professor, Harvard TH Chan School of Public Health, Harvard University
He is considered one of the leading experts in the Mediterranean diet, on which he has conducted several studies related to the effects he has on health, diabetes, obesity, depression, or eating habits (sugar consumption). In 2019, he published in the British Medical Journal a study that, after evaluating nearly twenty thousand participants, concluded that increased consumption of ultra-processed foods leads to an increased risk of mortality.
Session
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How Eating and Prevention can Improve your Life / 食事と予防があなたの生活をどのように改善できるか
Available from November 18, 1.30 PM JST このコンテンツは、11月18日 13時30分に公開されます。
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LIVE – Health and Diet: where does Mediterranean Diet stand? / 健康と食事:地中海式食事法の立ち位置
Available from November 19, 4.00 PM JST このコンテンツは、11月19日 16時00分に公開されます。 REGISTER HERE / 登録